Niveaus

Interlengua biedt op vijf niveaus cursussen Spaans aan, van beginners tot gevorderden. Heb je al enige kennis van het Spaans en twijfel je over welk niveau het beste bij je past, dan kun je altijd even contact opnemen.

Beginners Nieuw

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen kennis hebben van de Spaanse taal. Wij beginnen helemaal bij het begin. De onderwerpen die o.a.  behandeld worden zijn: jezelf voorstellen, de getallen, de maanden, de dagen, de weg wijzen en vragen, kloktijden etc. Na zeven lessen heb je een aardige woordenschat opgebouwd en kun je korte gesprekken in het Spaans spreken en verstaan.

Beginners 2

Deze cursus sluit perfect aan op de beginners nieuw. Eerst herhalen we de basis van de beginners nieuw en daarna leer je iets te vertellen over je familie en hobby’s, eten en drinken bestellen in een restaurant, kleding, groenten en fruit kopen, de kleuren etc. Ook leer je Spaanse zinnen te maken in de tegenwoordige en verleden tijd.

Beginners Plus

Deze cursus sluit aan op de cursus beginners 2.  We herhalen eerst de basis van beginners 2. Daarnaast oefen je extra de tegenwoordige- en de verleden tijd. Ook leer je nieuwe woordenschat en start je met het oefenen van Spaanse dialogen.

Halfgevorderden

Deze cursus sluit aan op de cursus Beginners Plus. In elk hoofdstuk komen nieuwe woorden aan bod die je leert/toepast in de dialogen/rollenspellen. Je krijgt zo een grote nieuwe woordenschat die handig is als je naar Spanje of een Spaanstalig land gaat. Aan het einde van elk hoofdstuk ga je nu ook zelf aan de slag met het vertalen van korte gesprekjes naar het Spaans.

Gevorderden 

Deze cursus is geschikt voor cursisten die al enige kennis van Spaans hebben en hun niveau op peil willen houden/uitbreiden door te oefenen. In de les leer je de “futuro”, herhalen we de verschillende verleden tijden en bereiden we je woordenschat uit.  Daarnaast doen we rollenspellen, kijken we YouTube filmpjes en doen we oefeningen bij Spaanstalige liedjes.

Privéles

Wanneer je kiest voor maatwerk, kies je voor privéles! Samen met jou stelt Interlengua een cursus Spaans op die volledig aansluit op jouw wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau, leerdoelen en beschikbare data. Heb je interesse in privéles?

 

Klaar om Spaans te leren?