Niveaus

Interlengua biedt op drie niveaus cursussen Spaans aan, van beginners tot gevorderden. Heb je al enige kennis van het Spaans en twijfel je over welk niveau het beste bij je past, dan kun je altijd even contact opnemen.

Beginners Nieuw

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen kennis hebben van de Spaanse taal. Er wordt dan ook nog helemaal niets van je verwacht. Wij beginnen helemaal bij het begin. Enkele onderwerpen die behandeld worden zijn: jezelf voorstellen, de getallen, de maanden, de dagen, de weg wijzen en vragen, kloktijden etc. Na zes lessen heb je een aardige woordenschat opgebouwd en kun je korte gesprekken in het Spaans spreken en verstaan.

Beginners Plus

Deze cursus sluit aan op de cursus Beginners Nieuw. Maar misschien heb je al enige ervaring met de Spaanse taal en kun je zo instromen. In de cursus wordt ruim de tijd genomen om alle basisstof te herhalen. Na deze cursus kan je iets vertellen over je familie en hobby’s, eten en drinken bestellen in een restaurant, kleding, groenten en fruit kopen, de kleuren etc. Ook leer je Spaanse zinnen te maken in de tegenwoordige en verleden tijd.

Halfgevorderden 

Deze cursus sluit aan op de cursus Beginners Plus. In elk hoofdstuk komen nieuwe woorden aan bod die je toepast in de rollenspellen. Je krijgt zo een grote nieuwe woordenschat die handig is als je naar Spanje of een Spaanstalig land gaat. Aan het einde van elk hoofdstuk ga je nu ook zelf aan de slag met het vertalen van korte gesprekjes naar het Spaans. In de les doen we rollenspellen, kijken we YouTube filmpjes en doen we oefeningen bij Spaanstalige liedjes.

Privéles

Wanneer je kiest voor maatwerk, kies je voor privéles! Samen met jou stelt Interlengua een cursus Spaans op die volledig aansluit op jouw wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau, leerdoelen en beschikbare data. Heb je interesse in privéles?

Klaar om Spaans te leren?