Skip to main content

Interlengua biedt op diverse niveaus cursussen Spaans aan, van beginners tot gevorderden. Heb je al enige kennis van het Spaans en twijfel je over welk niveau het beste bij je past, dan kun je altijd even contact opnemen.

Beginners Nieuw

(start sept 2024)

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen kennis hebben van de Spaanse taal. Wij beginnen helemaal bij het begin. De onderwerpen die o.a.  behandeld worden zijn: jezelf voorstellen, de getallen, de maanden, de dagen, de weg wijzen en vragen etc. Na deze lessen heb je een basis woordenschat opgebouwd en kun je korte gesprekken in het Spaans spreken en verstaan. Ook doen we in de les educatieve spelletjes zoals een getallen-en woordenbingo.  Je ontvangt een cursusmap met zes hoofdstukken met bijbehorende alledaagse dialogen in het Spaans die tevens vertaald zijn naar het Nederlands. Je ontvangt deze digitaal en/of op cd. Zo kun je ook thuis goed zelfstandig aan de slag!

Beginners 2

In deze cursus herhalen we de basis en daarna leer je iets te vertellen over je familie, kloktijden, je hobby’s, eten en drinken bestellen in een restaurant etc. Ook ga je aan de slag met Spaanse dialogen die gaan over alledaagse situaties.

Beginners Plus

In elk hoofdstuk komen nieuwe woorden aan bod die je leert in de dialogen zoals naar de dokter en de markt gaan, kleren kopen etc. Je krijgt zo een grote nieuwe woordenschat die handig is als je naar Spanje of een Spaanstalig land gaat.

Halfgevorderden

In deze cursus leer je nieuwe woorden om eten en drinken te bestellen in een restaurant, groenten en fruit kopen op de markt etc. Daarnaast leer je de gerundio en hoe je zinnen in de verleden tijd kan maken.

Gevorderden 

Deze cursus is geschikt voor cursisten die al enige kennis van Spaans hebben en hun niveau op peil willen houden/uitbreiden door te oefenen. In de les oefen je met de verleden tijd en de futuro. Ook bereiden we je woordenschat uit. Aan het einde van elk hoofdstuk ga je zelf aan de slag met het vertalen van gesprekjes naar het Spaans. Daarnaast doen we leuke spreekoefeningen, spelletjes en kijken we Spaanse filmpjes.

Privéles

Wanneer je kiest voor maatwerk, kies je voor privéles! Samen met jou stelt Interlengua een cursus Spaans op die volledig aansluit op jouw wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau, leerdoelen en beschikbare data. Heb je interesse in privéles?

Klaar om Spaans te leren?