Skip to main content

Interlengua biedt op vier niveaus cursussen Spaans aan, van beginners tot gevorderden. Heb je al enige kennis van het Spaans en twijfel je over welk niveau het beste bij je past, dan kun je altijd even contact opnemen.

Beginners Nieuw

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen kennis hebben van de Spaanse taal. Wij beginnen helemaal bij het begin. De onderwerpen die o.a.  behandeld worden zijn: jezelf voorstellen, de getallen, de maanden, de dagen, de weg wijzen en vragen etc. Na deze lessen heb je een basis woordenschat opgebouwd en kun je korte gesprekken in het Spaans spreken en verstaan. Ook doen we in de les educatieve spelletjes zoals een getallen-en woordenbingo.  Je ontvangt een cursusmap met zes hoofdstukken met bijbehorende alledaagse dialogen in het Spaans die tevens vertaald zijn naar het Nederlands. Je ontvangt deze digitaal en/of op cd. Zo kun je ook thuis goed zelfstandig aan de slag!

Beginners Plus

Deze cursus is bedoeld voor mensen die al een beetje kennis hebben van de Spaanse taal. We herhalen de basis en daarna leer je iets te vertellen over je familie, kloktijden, je hobby’s, eten en drinken bestellen in een restaurant, kleding kopen in een winkel, naar de dokter gaan etc. Ook ga je aan de slag met Spaanse dialogen die gaan over alledaagse situaties.

Halfgevorderden

Deze cursus sluit aan op de cursus Beginners Plus. In elk hoofdstuk komen nieuwe woorden aan bod die je leert in de dialogen zoals: eten en drinken bestellen, gesprek aan de balie van een hotel etc. Je krijgt zo een grote nieuwe woordenschat die handig is als je naar Spanje of een Spaanstalig land gaat. Ook oefenen we een verleden tijd. In de lessen spreken we steeds meer Spaans!

Gevorderden 

Deze cursus is geschikt voor cursisten die al enige kennis van Spaans hebben en hun niveau op peil willen houden/uitbreiden door te oefenen. In de les oefen je met de verleden tijd en bereiden we je woordenschat uit. Aan het einde van elk hoofdstuk ga je zelf aan de slag met het vertalen van gesprekjes naar het Spaans. Daarnaast doen we leuke spreekoefeningen en kijken we Spaanse filmpjes waarbij je opdrachten maakt.

Privéles

Wanneer je kiest voor maatwerk, kies je voor privéles! Samen met jou stelt Interlengua een cursus Spaans op die volledig aansluit op jouw wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau, leerdoelen en beschikbare data. Heb je interesse in privéles?

Klaar om Spaans te leren?