Skip to main content

Niveaus

Interlengua biedt op vijf niveaus cursussen Spaans aan, van beginners tot gevorderden. Heb je al enige kennis van het Spaans en twijfel je over welk niveau het beste bij je past, dan kun je altijd even contact opnemen.

Beginners Nieuw

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen kennis hebben van de Spaanse taal. Wij beginnen helemaal bij het begin. De onderwerpen die o.a.  behandeld worden zijn: jezelf voorstellen, de getallen, de maanden, de dagen, de weg wijzen en vragen etc. Na deze lessen heb je een aardige woordenschat opgebouwd en kun je korte gesprekken in het Spaans spreken en verstaan.

Beginners 2

Deze cursus is bedoeld voor mensen die een klein beetje kennis hebben van de Spaanse taal. We herhalen de basis en daarna leer je iets te vertellen over je familie, kloktijden, je hobby’s etc. Ook ga je aan de slag met Spaanse dialogen die gaan over alledaagse situaties.

Beginners Plus

Deze cursus sluit aan op de cursus Beginners 2. Eerst herhalen we de basis en daarna leer je  bestellen in een restaurant, naar de dokter gaan, kleding kopen in een winkel etc. Daarnaast bekijken we in de les youtube filmpjes, maken we puzzels en doen we opdrachten bij Spaanse liedjes.

Halfgevorderden

Deze cursus sluit aan op de cursus Beginners Plus. In elk hoofdstuk komen nieuwe woorden aan bod die je leert in de dialogen zoals: eten en drinken bestellen, gesprek aan de balie van een hotel etc. Je krijgt zo een grote nieuwe woordenschat die handig is als je naar Spanje of een Spaanstalig land gaat. Ook oefenen we een verleden tijd. In de lessen spreken we steeds meer Spaans!

Gevorderden 

Deze cursus is geschikt voor cursisten die al enige kennis van Spaans hebben en hun niveau op peil willen houden/uitbreiden door te oefenen. In de les oefen je met de verleden tijd en bereiden we je woordenschat uit. Aan het einde van elk hoofdstuk ga je zelf aan de slag met het vertalen van gesprekjes naar het Spaans. Daarnaast doen we leuke spreekoefeningen en kijken we Spaanse youtube filmpjes waarbij je opdrachten maakt.

Privéles

Wanneer je kiest voor maatwerk, kies je voor privéles! Samen met jou stelt Interlengua een cursus Spaans op die volledig aansluit op jouw wensen. Hierbij wordt rekening gehouden met je niveau, leerdoelen en beschikbare data. Heb je interesse in privéles?

Klaar om Spaans te leren?